*** KERSTWORKSHOP ***

Wat is er nu leuker dan gezellig samen kerstdecoraties maken onder het genot van een lekkere kop thee, koffie of chocolade met iets lekkers erbij?

Tijdens de workshop kan gekozen worden voor 4 verschillende decoraties die uiteraard wel leuke kerststofjes als basis hebben.
Veel ervaring met naaien is niet vereist zodat iedereen mee kan doen!
Nadere bijzonderheden staan bij het werkstuk vermeld.

We maken gebruik van samengestelde pakketjes per werkstuk dus er is geen aanvullend eigen materiaal nodig. Dit mag uiteraard wel als daar de voorkeur aan gegeven wordt. Er is geen naaimachine vereist maar mag wel meegenomen en gebruikt worden om minder met de hand te hoeven verwerken.
We maken uitsluitend gebruik van originele patronen, deze zijn in de prijs van het pakketje verwerkt. Uiteraard wordt u geholpen als iets niet lukt of duidelijk is.

De kerstworkshops worden gegeven in onze workshopruimte in Echt. Dit is meteen een mooie gelegenheid om eens rond te kijken in onze showroom waar het volledige nieuwe assortiment sjablonen, linialen, garens, Heat&Bond en overige fournituren aanwezig en verkrijgbaar is.
Uiteraard is er ook gelegenheid voor nadere uitleg en informatie over ons assortiment.

Het aantal deelnemers per workshop is beperkt tot maximaal 8 deelnemers, kijk voor verdere info, data en locaties op onze website www.ilovetoquilt.nl


Voor een groep van 8 deelnemers of meer kan in overleg de workshop ook op locatie gegeven worden mits dit binnen de regio valt.

 

Kerstworkshop
Waar                               : I love to quilt, Ampereweg 11 Echt
Wanneer                         : zondag 25 november en maandag 26 november
Tijdstip                            : van 10:00 uur tot 14:00 uur
Kosten deelname           : afhankelijk van het gekozen werkstuk (zie beneden)
Inbegrepen                     : workshop pakketje, thee/koffie en iets lekkers
Exclusief                         : lunch

Vrolijke sneeuwpop hartjes

Er zijn 12 verschillende patroontjes om uit te kiezen.
De sneeuwpoppen en de applicaties worden met Heat&Bond op de harten vastgezet en vervolgens kan men appliceren, festonneren en borduren.
De workshop pakketjes bevatten stof, Heat&Bond, vulling voor het hart, borduurgaren en lint. Wij hebben schriftelijke toestemming van de ontwerper voor het gebruik van de patronen tijdens de workshop. U krijgt het gekozen patroon op papier en een download link voor alle patronen in PDF formaat om andere harten thuis te kunnen maken.nen tijdens de workshop. U krijgt het gekozen patroon op papier en een download link voor alle patronen in PDF formaat om andere harten thuis te kunnen maken.

€ 15,00

  • Beschikbaar

Krans "Come in from the cold"

Het ontwerp is van Farmyard Quilting Designs.
Het hoofd en gezicht van de sneeuwpop wordt helemaal zelf gemaakt en voorzien van een mutsje met een leuk belletje.
De workshop pakketjes bevatten het originele patroon, stof voor de sneeuwpop en de gebreide muts&shawl, soluvlies, vulling voor het hoofd, borduurgaren, belletje en een krans. De stof van de krans is los verkrijgbaar.
Gebruikte kleuren en materialen kunnen afwijken van de foto op basis van beschikbaarheid.

 

Optioneel: stof krans 2,50 euro

€ 17,50

  • Beschikbaar

Krans of hart "Hartje Winter"

Het ontwerp is van Farmyard Quilting Designs.
Het hoofd en gezicht van de sneeuwpop wordt helemaal zelf gemaakt en voorzien van een mutsje met een leuk belletje.
De workshop pakketjes bevatten het originele patroon, stof voor de sneeuwpop en de gebreide muts, soluvlies, vulling voor het hoofd, borduurgaren, belletje en een krans. De stof van de krans is los verkrijgbaar.
Gebruikte kleuren en materialen kunnen afwijken van de foto op basis van beschikbaarheid. Dit geldt ook voor krans of hartvorm.

 

Optioneel: stof krans 2,50 euro

€ 15,00

  • Beschikbaar

Slinger met sneeuwpoppen

Het ontwerp is van Farmyard Quilting Designs.
Het hoofd en gezicht van de sneeuwpop wordt helemaal zelf gemaakt en voorzien van een mutsje met een leuk belletje. Op de slinger zitten 8 hoofdjes en de slinger is circa 1,75 m lang.
De workshop pakketjes bevatten het originele patroon, stof voor de sneeuwpop en de gebreide muts, soluvlies, vulling voor het hoofd, borduurgaren, belletje en benodigde materialen voor de slinger. De stof van de slinger is los verkrijgbaar.
Gebruikte kleuren en materialen kunnen afwijken van de foto op basis van beschikbaarheid.

Optioneel: stof krans 3,50 euro

€ 22,50

  • Beschikbaar